hayes medical center

From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
  • hayes medical centerThe black-tie awards ceremony was held on 15 June at the Royal Armouries in Leeds, at the centre of the country’s great east-west glass manufacturing corridor – where nine out of ten of the UK’s largest glass manufacturers have production sites. Offering exceptional thermal efficiency, build quality, and desirable minimalist aesthetics, Üni_Slide can achieve frame sightlines as slim as 20mm, and a slim central interlock, while being able to support sliding panels of up to 3m high and 2.2m wide. The product can be assembled in a limitless run of units, with each panel capable of holding up to 320kg of glass. The British Glass entry features its three-year programme to facilitate collaboration between glass manufacturers and government to create a decarbonisation action plan – setting out the sectors’ priorities for energy efficiency and decarbonisation in areas such as research and development, technology implementation, energy infrastructure, recycling, skills and funding. In April of this year all ten of the UK’s large-scale glass manufacturers signed up to the voluntary action plan. This beautiful bespoke bottle was designed by M&E Design. It perfectly demonstrates how glass can be used as a vessel for ambition, style, and sophistication. The bottle was created with none of the usual visual cues of a standard whiskey bottle. Instead, it was crafted to celebrate the liquid inside and the process behind its creation. The design takes its cues from laboratory glassware found in the micro-distillery and the paneling of a whiskey cask. It has been shaped to refract and bounce light. The side panel embossing produces a Kaleidoscope of patterns within the body of the bottle, bringing Method and Madness together. We’ve been determined to create a more productive conversation and shared vision for improving competitiveness through decarbonisation and energy efficiency – and to get people on all sides to understand one another and be ready to play their part. I want to express my thanks to the British Glass staff who have made this happen.” Ms Stephens continues: “The new extension has provided a fantastic and really flexible space that thanks to the new PURe® patio doors and windows, can be enjoyed whatever the weather. It’s great to be able to open up the living space and enjoy the close access we now have to the garden but even when the blustery weather that we are so familiar with here in the Yorkshire Dales takes hold, the glazing has provided us with a peaceful and cosy retreat. It’s the perfect space for both work and relaxation and I couldn’t be happier!”